Back to Top

Parteneri web - backlink cu verificare

Proiect pentru schimb de link-uri.

Cum ajută backlink-urile SEO?

Asigurați-vă că backlink-urile dvs. par a fi naturale. Nu le cereți webmasterilor să facă link înapoi la paginile dvs. cu un text de ancorare deoarece acest lucru poate duce la întâmplare la un model care poate fi observat de motoarele de căutare și vă poate determina să primiți o penalizare de conectare, la Penguin. De asemenea, nu faceți nimic umbrit sau nefiresc pentru a crea backlink, cum ar fi cereți unui site să pună un link în subsolul fiecărei pagini de pe site-ul său.

NU vă oferi NICIODATĂ să plătiți pe cineva pentru linkuri! Dacă încercați să construiți backlink-uri prin împingerea conținutului sponsorizat, acesta trebuie să spună în mod explicit „Sponsorizat” pe el. Acesta este un regulament FCC. Majoritatea editorilor vor marca aceste backlink-uri ca „nofollow”, dar au în continuare valoare link-ului și pot genera trafic către site-ul tău.

La un moment dat, directoare precum DMOZ erau un loc bun pentru a adăuga listări și pentru a obține backlink. Cu toate acestea, aceste directoare web mari nu mai sunt cu adevărat relevante. Dar, dacă găsiți directoare relevante pentru industrie sau comunități de nișă online, poate merita să construiți o relație cu webmasterii pentru a obține un backlink de la acest tip de site.

Domeniile .GOV sunt destul de valoroase, deoarece nu pot fi pornite de oricine. Deci, ele au în mod inerent mai multă valoare de domeniu.

Parteneri de baclinik: Creare site primarie si consiliu local Oferta realizare site scoala gimnaziala si primarie

Designed By Claudiu Balan Expert IT Soft Institutii & Absolut Web Expert
Creare site scoalaCreare site liceu, colegiu sau gimnaziu, Sfaturi web design creare site scoala , Creare website scoala gratuit, Creare web site asociatie de proprietari,Achizitie web site primarieCreare site fonduri europene, Pareneri Web